Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Încă o tragedie pe Drumul Morţii E85. Imagini teribile după ce o maşină şi o dubă s-au ciocnit la Urecheşti, în Vrancea

Accident rutier deosebit de grav pe Drumul Morţii E85 în comuna Urecheşti, judeţul Vrancea. O persoană şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un microbuz. 

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 09:41

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul care a avut loc pe DN 2 Buzău-Focșani, în zona localității Urechești, județul Vrancea, au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Accident mortal la Urecheşti, în Vrancea

Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul s-a răsturnat în afara şoselei. La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii, pompierii, dar şi un elicopter SMURD. Din nefericire, în ciuda eforturilor făcute de salvatori, pentru victima aflată în maşină nu s-a mai putut face nimic.

Vezi și

Şoferul microbuzului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

Numărul crucilor pe Drumul Morții E85, mai mare decât cel al bornelor kilometrice

E85 e singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.

De altfel, numărul crucilor e mai mare decât cel al bornelor kilometrice. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Încă o tragedie pe Drumul Morţii E85. Imagini teribile după ce o maşină şi o dubă s-au ciocnit la Urecheşti, în Vrancea