Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Încă o tragedie pe "Drumul morţii". Singurul şofer supravieţuitor nu-şi aminteşte cum s-a produs accidentul

Drumul Morţii face noi victime. Doi oameni şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Suceava. Un microbuz condus de un şofer român, în care erau 7 pasageri ucraineni, a lovit frontal un taxi iar apoi o dubiţă. Deocamdată, nu se ştie cine a intrat pe contrasens. 

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 19:15

Sunt imagini înfiorătoare surprinse la scurt timp după accidentul care a avut loc pe Drumul Naţional 2, în dreptul localităţii Bălcăuţi din Suceava. Medicii intervin pentru a salva vieţile a zece oameni implicaţi în coliziune. Impactul a fost atât de puternic încât două dintre vehicule a fost aruncate la câţiva metri pe câmp. Imediat a fost activat planul roşu. 

"Pe lângă echipajele pompierilor, au fost alocate şi cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava", a declarat Alin Găleată - purtător de cuvânt ISU Suceava. 

Accidentul a avut loc între un microbuz, o dubiţă şi un taxi. În microbuz erau 7 pasageri ucraineni, printre ei şi doi copii de 8 şi 16 ani, care se pregăteau să treacă graniţa prin vama Siret. În celelalte două maşini, care veneau din sens opus, erau doar şoferii. Nu se ştie cine a fost de vină cert e că, după impact, toţi cei trei conducători au rămas încarceraţi. Doar conducătorul microbuzului a supravieţuit.- surse Observator spun însă că nu îşi mai aminteşte nimic din ce s-a întâmplat.

Vezi și

Tragedie pe "Drumul morţii"

Pe acelaşi subiect

"Imediat după ce au fost extraşi din maşini s-a aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, nu au răspuns acestor manevre şi au fost declaraţi decedaţi", mai spune Alin Găleată - purtător de cuvânt ISU Suceava. 

Celelalte opt victime au fost duse la spitalul din Rădăuţi. Trei dintre ele, inclusiv şoferul supravieţuitor, au fost transferate la Spitalul Judeţean din Suceava. După ce medicii s-au asigurat că sunt în siguranţă, unii dintre răniţi s-au putut întoarce acasă.

"În urma investigaţiilor efectuate, două paciente în vârstă de 63 de ani, respectiv 59 de ani au rămas internate în secţia de neurochirurgie. Ceilalţi pacienţi nu au avut leziuni grave şi au fost externaţi", a declarat Dan Teodorovici - purtătorul de cuvânt Spitalul Județean Suceava.

DN 2 este supranumit "Drumul morţii" din cauza numărului mare de oameni care şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere. Dovadă stau sutele de cruci de pe marginea şoselei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Încă o tragedie pe "Drumul morţii". Singurul şofer supravieţuitor nu-şi aminteşte cum s-a produs accidentul