Antena Meniu Search
x

Video "Încă una mai vine! I-auzi, ia! Ce a bubuit!". Românii din Isaccea, speriaţi după atacul de la graniţă. Radarele MApN nu au "văzut" nici măcar o dronă rusească

Război în Ucraina. Nicio noapte liniştită la graniţa României. Un nou atac cu drone ruseşti a lovit în apropiere de Isaccea. Vama românească a fost închisă, iar bacurile care leagă cele două maluri ale Dunării au fost trase la mal. Acum zece zile, dronele au lovit în acelaşi punct. La câteva ore după ultimul atac al ruşilor, ucrainenii numără pagubele. Vama românească a fost închisă, iar bacurile care leagă cele două maluri ale Dunării au fost trase la mal.

de Adrian Obreja

la 06.10.2023, 13:36

Vezi și

Principalele ţinte au fost portul Orlovka, precum şi punctul vamal din localitate, adică infrastructura portuară. Pontul la care acostează bacul care face legătura între România şi Ucraina s-a scufundat după ce a fost lovit de o dronă. Acum, autorităţile încearcă să-l aducă la suprafaţă pentru a vedea dacă mai poate fi utilizat în vreun fel. În momentul în care a început atacul cu drone, bacul se afla la malul românesc al Dunării astel că nu s-au înregistrat victime.

Atacul a început în jurul orei 02:30. Locuitorii din Isaccea spun că sunt speriaţi, se tem din ce în ce mai mult având în vedere că acesta este al doilea atac cu drone din ultimele 10 zile. Ambele puncte vamale sunt închise, nu se trece în nicio direcţie. Traficul rutier este deviat pe la Galaţi. Atacul cu drone nu a fost identificat de sistemul de supraveghere radar al Armatei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Încă una mai vine! I-auzi, ia! Ce a bubuit!". Românii din Isaccea, speriaţi după atacul de la graniţă. Radarele MApN nu au "văzut" nici măcar o dronă rusească