Antena Meniu Search
x

Video Încăpere suspectă descoperită în casa părinților Mădălinei, fetița din Moldova care a dispărut în SUA. Bunicul ei anunță ce ar fi pățit

FBI consideră cazul săptămânii dispariţia Mădălinei, fetiţa de 11 ani din Republica Moldova, care locuia în Statele Unite cu mama ei şi tatăl său vitreg. Criminaliştii au scotocit casa părinţilor şi au descoperit o încăpere suspectă, dar nici urmă de copilă. Între timp, bunicul fetei dezvăluie suspectul principal, în opinia sa: tatăl vitreg al Mădălinei. Şi nu este singurul care îl acuză. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 20:07

Vezi și

Victor Cojocari, bunicul copilei pe care parcă a înghiţit-o pământul, nu îşi mai găseşte liniştea. De la mii de kilometri distanţă, încearcă să îşi dea seama ce s-a întâmplat cu Mădălina. 

"Ultima dată am vorbit la sfârşitul lui octombrie. Ceva a fost la mijloc, că ea totuşi a fost furată, a fost luată de cineva", a declarat bunicul copilei pentru TVNord Moldova.

Bunicul Mădălinei spune că vorbea cu fiica şi nepoata mai mult pe reţelele sociale, pentru că iubitul fetei nu era de acord să păstreze legătura cu rudele din Republica Moldova. Bărbatul crede că tatăl vitreg al fetiţei, Christopher Palmiter, ar putea să ştie mai multe despre dispariţia ei. 

"Acolo a fost ceva la mijloc între ambii soţi, fiindcă... aşa am înţeles: el nu i-a dat voie să comunice, să se ducă nicăieri şi ea, până la urmă, a reuşit să anunţe la şcoală", a mai spus bunicul.

Pe acelaşi subiect

Agenţii au găsit o încăpere suspectă în casa Mădălinei

În căutarea indiciilor despre soarta copilei, agenţii FBI au săpat în toată curtea părinţilor. Au extins căutările în lacul din apropiere, după care s-au întors în locuinţa familiei şi au găsit o zonă din bucătărie blocată cu placaj. Tatăl vitreg al fetiţei dispărute le-a explicat anchetatorilor că avea de gând să facă o cameră separată. Aseară, agenţii federali au fost din nou acasă la Mădălina. Cel puţin zece ofiţeri criminalişti au cercetat locuinţa. Cel mai îngrijorător este că Diana Cojocari i-a spus unui detectiv că soţul ei i-a pus în pericol familia. 

Ultimele imagini cu fetiţa în viaţă o arată cu ghiozdanul în spate, în autobuzul şcolar cu care se întorcea acasă: era cu două zile înainte să se facă nevăzută. Diana, mama ei, le-a declarat anchetatorilor că ultima oară a văzut-o în seara de 23 noiembrie, când copila s-a dus la culcare. Femeia a anunţat, însă, dispariţia fiicei sale abia după trei săptămâni. Nu la poliţie, ci la şcoala din Cornelius, Carolina de Nord, unde învăţa. Diana Cojocari şi concubinul ei au fost reţinuţi sâmbătă. Sunt acuzaţi că nu au alertat autorităţile imediat după dispariţia fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Încăpere suspectă descoperită în casa părinților Mădălinei, fetița din Moldova care a dispărut în SUA. Bunicul ei anunță ce ar fi pățit