Antena Meniu Search
x

Incendii în serie în Miroslava. Pompierii s-au împărţit cu greu între cele trei misiuni

Incendii în serie, ieri, în comuna Miroslava, din Iaşi. Dimineaţa a ars o fabrică de mobilă, iar după amiază, un bloc de locuințe şi o hală de depozitare a vopselurilor. Pompierii s-au împărţit cu greu pentru a ajunge la toate acţiunile. Cea mai grea intervenţie a fost la blocul cu două etaje deoarece hidrantul din zonă era închis. Din fericire, n-a fost nicio victimă.

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 08:46

Vezi și

Incendiul a izbucnit la mansarda unei clădiri cu două etaje, în apropiere de Primăria Miroslava. Pompierii au avut o misiune grea. Nu s-a găsit cheia de la hidrantul din zonă şi au trebuit să care apă cu cisternele. "Se acţionează în continuare cu 4 autospeciale cu apa si spumă, două autoscări, două maşini de transport apă şi o ambulanţă", a declarat Ionuţ Grădinariu, şef ISU Iaşi.

În ajutorul salvatorilor au sărit şi martorii. După aproape trei ore, incendiul s-a extins la un mic bar din apropiere. Apoi a venit altă alarmă. "Pe timpul intervenţiei s-a observat producerea unui incendiu la o hală de depozitare materiale inflamabile", a declarat Ionuţ Grădinariu, şef ISU Iaşi. Incendiul de la hală a fost şi el foarte violent și a degajat un nou dens de fum. Cum hala se află 200 de metri de incendiul care a izbucnit la mansardă, o parte dintre pompierii care se aflau în misiune la bloc, au plecat spre vopsitorie. Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid. Tot ieri, dar dimineaţa, a ars şi o fabrică de mobilă din localitate.

"Trei incendii pe raza acestei comune. Din fericire nu au fost victime umane", a declarat Bogdan Cojocaru, prefect Iaşi. Se pare că toate trei incendiile ar fi avut pornit de la scurt-circuite electrice, însă anchetele declanşate de pompieri vor stabili cu exactitate cauzele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendii în serie în Miroslava. Pompierii s-au împărţit cu greu între cele trei misiuni