Antena Meniu Search
x

Un incendiu puternic a distrus în totalitate una din clădirile unei ferme din Buzău

Un incendiu puternic, întreţinut de vântul care sufla cu putere, a distrus în totalitate una din clădirile unei ferme din Buzău. A fost nevoie de opt echipaje de pompieri, pentru a opri flăcările care ameninţau grajdurile de animale.

Vezi și

Un incendiu puternic, întreţinut de vântul care sufla cu putere, a distrus în totalitate una din clădirile unei ferme din Buzău. A fost nevoie de opt echipaje de pompieri, pentru a opri flăcările care ameninţau grajdurile de animale. Intervenţia s-a încheiat după mai multe ore de luptă cu focul.

Clădirea administrativă a fermei, care se întinde pe 500 de metri pătrați, s-a aprins, iar flăcarile au mistuit în câteva zeci de minute întreaga structură din lemn.

Șase autospeciale de stingere de la ISU Buzău şi două aparţinând serviciilor voluntare au ajuns rapid la locul incendiului. Misiunea pompierilor a fost însă îngreunată atât de vântul puternic, dar şi pentru că în zonă nu se afla vreo sursă de apă. Cea mai apropiată conductă de alimentare era la peste cinci kilometri distanță, în satul vecin.

În clădire locuiau trei bărbați, muncitori la fermă, dar nu au păţit nimic. Focul a fost stins după câteva ore. Ferma aparține unor oameni de afaceri din Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un incendiu puternic a distrus în totalitate una din clădirile unei ferme din Buzău