Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV. Incendiul din Afumaţi, provocat de un cocktail Molotov: 'A fost aruncat de pe pod'

Incendiul de la centrul Remat din Afumaţi, în urma căruia Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj Ro-Alert, ar fi fost provocat de un cocktail Molotov.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 19.02.2019, 15:31

Incendiul din Afumaţi, provocat de un cocktail Molotov
Incendiul din Afumaţi, provocat de un cocktail Molotov - SVSU Voluntari / Facebook

Incendiul de la centrul Remat din Afumaţi, în urma căruia Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj Ro-Alert, ar fi fost provocat de un cocktail Molotov.

Directorul centrului Remat, Gabriel Dimirule, a declarat în exclusivitate pentru Observator, că incendiul ar fi fost provocat de un cocktail Molotov, aruncat de un tânăr aflat într-o maşină, pe un pod din apropiere.

"Au văzut nişte clienţi de-ai noştri cum a urcat o maşină pe pod şi a aruncat o sticlă cu benzină care ardea. De pe pod a aruncat cineva şi apoi a demarat în trombă. Oamenii au văzut ceva luminos zburând către zona în care a izbucnit incendiul", a declarat directorul centrului.

Pe acelaşi subiect

Zeci de maşini, dar şi câteva rezervoare, au fost cuprinse de flăcări în urma incendiului devastator de la centrul Remat situat pe Centura Capitalei, în zona localităţii Afumaţi.

În total, 18 autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea incendiului şi limitarea pagubelor.

Totuşi, din cauza vântului, norul toxic de fum s-a îndreptat către municipiul Bucureşti, motiv pentru care Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj Ro-Alert pentru ca oamenii să se pună la adăpost.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Incendiul din Afumaţi, provocat de un cocktail Molotov: 'A fost aruncat de pe pod'