Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu de proporţii la Craiova. Piaţa Veche din centrul oraşului a luat foc (Video)

Un puternic incendiu a izbucnit la Craiova, în Piaţa Veche din centrul oraşului. Focul a afectat o suprafaţă de 800 de metri pătraţi.

de Redactia Observator

la 11.10.2018 , 22:31

Incendiu la Craiova, la Piaţa Veche din centrul oraşului Incendiu de proporţii la Craiova, unde a luat foc Piaţa Veche din centrul oraşului - Ziaruldecraiova.ro, OlteniaNews.com/ Facebook

Un puternic incendiu a izbucnit la Craiova, în Piaţa Veche din centrul oraşului. Focul a afectat o suprafaţă de 800 de metri pătraţi.

Pompierii din Dolj au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o hală din zona Piaţa Veche a municipiului Craiova, la faţa locului deplasându-se cinci autospeciale cu apă şi spumă.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele de intervenţie ajunse la locul incendiului au constatat că este afectată o suprafaţă de 800 de metri pătraţi de acoperiş şi cinci standuri din hala respectivă. Deocamdată, nu există informaţii despre persoane rănite.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii la Craiova. Piaţa Veche din centrul oraşului a luat foc (Video)