Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu cu mari degajări de fum, la Halele Centrale Ploieşti. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit, duminică, la clădirea Halelor Centrale Ploieşti. Flăcările au fost lichidate de pompieri, iar două persoane au fost intoxicate cu fum.

de Redactia Observator

la 24.04.2022 , 20:46

Incendiu la Halele Centrale Ploieşti
Incendiu la Halele Centrale Ploieşti - ISU Prahova

Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, în incinta sediului Halelor Centrale din Ploieşti, cea mai mare piaţă din oraş. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, intervenţia pompierilor limitând pagubele.

Incendiu în Prahova. Două persoane, intoxicate cu fum

Două persoane au fost intoxicate cu fum însă au refuzat transportul la spital. Focul, a cărui cauză nu a fost stabilită încă, a izbucnit la parterul clădirii Halelor Centrale din Ploieşti, una dintre clădirile istorice din oraş, aflată în prezent în administrarea unei firme deţinute de Consiliul Local Ploieşti, care administrează toate pieţele publice ale Ploieştiului.

Articolul continuă după reclamă

Clădirea în care funcţionează zeci de standuri ale unor comercianţi de produse alimentare era închisă publicului în momentul izbucnirii incendiului, relatează news.ro. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit şi au limitat extinderea flăcărilor care s-au manifestat pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi.

Potrivit ISU Prahova, o persoană a fost evacuată, iar două persoane s-au intoxicat cu fum, însă ambele au refuzat transportul la spital. La locul incendiului au fost mobilizate 6 echipaje de stingere, unu de descarcerare, o autoscara şi o ambulanţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Incendiu cu mari degajări de fum, la Halele Centrale Ploieşti. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale