Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporții la un magazin și o hală din Deva. Pompierii şi-au chemat în ajutor colegii din alte judeţe

Un incendiu a izbucnit marți dimineață în interiorul unui magazin dezafectat din Deva. Focul s-a extins la o hală din vecinătate. Echipele de pompieri au fost suplimentate, existând riscul ca incendiul să afecteze şi o casă de locuit, anunţă autorităţile. 

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 09:02

Vezi și

Incendiul a izbucnit în Sântuhalm, un sat aparținător al municipiului Deva. Inițial au intervenit pompierii Detașamentului Deva dar, din cauza propagării cu repeziciune a flăcărilor, a fost nevoie de echipaje de sprijin cu echipaje și autospeciale de la Detașamentele din Hunedoara, Orăștie și de Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență Simeria.

Intervenția s-a efectuat cu cinci autospeciale de stingere, de mare și medie capacitate și cu o autoscară pentru a acționa de la înălțime.

Incendiu puternic în Deva: un magazin şi o hală s-au făcut scrum

De la magazin, incendiul s-a extins la acoperișul întregii hale, de peste 600 mp. Pentru că era pericol iminent ca focul să cuprindă și o casă de locuit, aflată chiar lângă hală, pompierii au acționat în paralel și pentru a ține sub control flăcările care amenințau construcția.

Intervenția echipajelor de pompieri a fost dificilă din cauza presiunii mici a apei din hidranții aflați în zonă, a anunțat ISU Hunedoara, potrivit Mediafax. Autospecialele au fost realimentate cu apă, de mai multe ori, de la alți hidranți, aflați la un kilometru distanță.

Nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost stins tot pe parcursul dimineții, a precizat ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporții la un magazin și o hală din Deva. Pompierii şi-au chemat în ajutor colegii din alte judeţe