Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu de vegetaţie în Brăila. 25 de hectare din pădurea Stejarul, cuprinse de flăcări

Pompierii din Brăila intervin luni după-amiază pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o zonă de aproximativ 25 de hectare din pădurea Stejarul, pe raza localităţii Lacu Sărat, circulaţia tramvaielor spre şi dinspre Staţiunea Lacu Sărat fiind întreruptă.

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 13:38

De asemenea, pe DN2B, traficul pe centura municipiului Brăila şi localitatea Lacu Sărat restricţionată, echipaje ale IPJ Brăila deviind circulaţia autovehiculelor. Conform ISU Brăila, incendiul se manifestă prin focare la nivelul literei pădurii. Se acţioneaza pedestru, accesul autospecialelor fiind îngreunat de vegetaţia înaltă şi de distanta mică dintre copaci.

Incendiu de vegetaţie în Brăila

La faţa locului, intervin mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi şenilate din cadrul ISU Brăila, potrivit News

Vezi și

De asemenea, din cauza amplorii incendiului şi a riscului de a se extinde şi mai mult în pădure, a fost crescută capacitatea operaţională la cele două detaşamente, fiind chemat personal din turele libere, pentru schimb de efective la intervenţie. În plus, pompieri de la  Ianca se deplasează la locul incendiului în timp ce efectivele prezente fac protecţie pentru ca flăcările să nu treacă de şosea.

Suprafaţa afectată este estimată la 25 de hectare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Incendiu de vegetaţie în Brăila. 25 de hectare din pădurea Stejarul, cuprinse de flăcări