Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator într-un bloc din Ilfov. Flăcările au izbucnit de la parter şi s-au extins până la etajul 4. 40 de persoane, evacuate

Incendiu de proporţii într-un bloc din Ilfov. Flăcările incontrolabile au izbucnit seara trecută într-un apartament situat la parter, şi s-au ridicat cu putere până la etajul 4. 40 de persoane au fost nevoite să iasă în stradă pentru a se salva din calea focului violent. Echipajele de intervenţie au acţionat la minut pentru a stinge vâlvătaia.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 03.01.2024, 09:58

Vezi și

Panica s-a instalat imediat printre locatari după ce au observat fumul gros care trecea pe la geamurile lor. Au ieşit în stradă şi au sunat la 112. La faţa locului au intervenit mai multe autospeciale de stingere dar şi două ambulanţe SMURD. Incendiul a izbucnit la un apartament aflat la parter. Flăcările au fost atât de puternice încât s-au ridicat şi au afectat faţada blocului până sus, la etajul 4.  

Vâlvătaia a afectat şi apartamentul de lângă, iar locuinţele de la etajele superioare au fost inundate de fumul dens şi intoxicant. Din fericire, în apartamentul în care a izbucnit incendiul nu se afla nimeni. "A fost afectată o suprafaţă de aproximativ 70-80 de metri pătraţi şi s-au autoevacuat undeva la 30-40 de persoane. Apartamentul este degradat în proporţie de 80-90%", a declarat Zaharia Relu, ISU Bucureşti. Pompierii vor stabili acum de la ce a pornit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator într-un bloc din Ilfov. Flăcările au izbucnit de la parter şi s-au extins până la etajul 4. 40 de persoane, evacuate