Antena Meniu Search
x

Incendiu fatal la Suceava. Victima a încercat să iasă din casă, însă a ajuns numai până la uşă

Incendiu fatal la Suceava. Victima a încercat să iasă din casă, însă a ajuns numai până la uşă

Un batran de 84 de ani a decedat în această dimineață în localitatea Răuțeni din comuna suceveană Zamostea. Octogenarul a murit în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa.

Cel mai probabil bucăți de jar au căzut din sobă pe salteaua patului, care se afla lipită de aceasta. Bătrânul, deși locuia cu fiul său - bolnav psihic, era singur în casă și a fost găsit de către un vecin care venise la el după lapte. Acesta din urmă a văzut că din bucătăria casei ieșea fum și a intrat în panică. A spart geamurile și ușa și l-a găsit pe bătrân chiar lângă ușa bucătăriei. Probabil că acesta a încercat să iasă, însă nu a mai putut respira din cauza fumului .

Oamenii au sunat la 112 și până să ajungă pompierii au stins focul cu găleți cu apă. În cele din urmă au ajuns pompierii voluntari de la Zamostea și o autospecială ISU de la Siret, care au lichidat incendiul. S-a ajuns extrem de greu la fața locului din cauza poleiului și a drumurilor inaccesibile.

Vecinii spun că fiul bătrânului a plecat în puterea nopții din casă, el obișnuind să bântuie singur prin sat. Dacă ar fi fost acasă, poate că ar fi putut da alarma mai rapid și tragedia putea fi evitată. De asemenea, scenariul putea fi din păcate și mai sumbru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Incendiu fatal la Suceava. Victima a încercat să iasă din casă, însă a ajuns numai până la uşă