Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu groaznic urmat de o tragedie în Odorhei. O baracă în care se aflau doi copii a fost mistuită de flăcări

Tragedie la Odorhei, unde o fetiţă de numai un an şi jumătate a murit într-un incendiu. Focul a cuprins baraca în care locuia o familie cu doi copii.

de Redactia Observator

la 05.10.2017 , 15:00

Incendiu groaznic urmat de o tragedie în Odorhei. O baracă în care se aflau doi copii a fost mistuită de flăcări

Tragedie la Odorhei, unde o fetiţă de numai un an şi jumătate a murit într-un incendiu. Focul a cuprins baraca în care locuia o familie cu doi copii, la o fermă în apropierea municipiului Odorheiu Secuiesc.

La sosirea celor două echipaje de pompieri ale ISU Harghita, baraca ardea în totalitate, după stingerea focului fiind găsit carbonizat trupul fetiţei de un an şi jumătate. Fratele său, de aproape 4 ani, a reuşit să iasă din casă.

El a fost salvat de vecina care tocmai trecea in zona dupa apa. Femeia spune ca abia l-a putut salva pe baiat, dar după fetiţă n-a mai putut să intre.

Articolul continuă după reclamă

Patronul fermei spune că cei doi copii au fost lăsaţi nesupravegheaţi, întrucât părinţii aveau de lucru la cireada de vaci pe care o păzeau şi este posibil ca focul să fi izbucnit de la soba cu care se încălzeau, întrucât baraca nu era conectată la curent electric.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Incendiu groaznic urmat de o tragedie în Odorhei. O baracă în care se aflau doi copii a fost mistuită de flăcări