Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în Capitală, mai multe case din zona Berceni au ars! Focul este sub control, nu se mai extinde

Patru case din zona Apărătorii Patriei au luat foc, iar la această oră incendiul încă nu a fost stins, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Patru case din zona Apărătorii Patriei au luat foc, iar la această oră incendiul încă nu a fost stins, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

UPDATE ORA 13.00 : Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov informează că incendiul produs sâmbătă la Apărătorii Patriei, pe strada Ion Enache, care a afectat patru imobile şi anexele acestora, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, este sub control şi nu se mai poate extinde, transmite Agerpres.

'Este un incendiu mare, patru case au luat foc. Nu sunt victime. Nu au funcţionat hidranţii de pe stradă, pompierii au găsit nişte hidranţi pe alte străzi din apropiere. Incendiul încă nu a fost stins', a precizat pentru Agerpres Daniel Vasile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Capitală, mai multe case din zona Berceni au ars! Focul este sub control, nu se mai extinde