Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu în Capitală. Patru case din Sectorul 4 au fost distruse de flăcări, oamenii au ieşit disperaţi în stradă: "Am crezut că e vis"

O casă a fost distrusă şi alte trei avariate în urma unui incendiu violent izbucnit în toiul nopţii pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei. Oamenii au ieşit disperaţi din case, de teamă că focul ar putea ajunge şi la locuinţele lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 13:55

Ora 2:00 dimineaţa. O bubuitură puternică alertează oamenii care locuiesc pe strada Lăstarului din Capitală. Treziţi din somn de suflul deflagraţiei, aceştia sună disperaţi la 112. "Când mi-a zis nevasta mea: Cristi, arde! Nu, arde casa. Vă daţi seama, prima dată am crezut că e vis. Era roşu tot şi venea dogoare şi în momentul ăla zic: gata, trebuie să ieşim, deci eu eram cheaun".

De urgenţă, mai multe echipaje de pompieri sunt direcţionate spre locul incendiului. Pompierii au intervenit cu 9 autosepeciale de stingere şi au stabilit un perimetru de siguranţă, pe două străzi pentru că exista riscul de extindere. "Ţinând cont de distanţa foarte mică dintre proprietăţi, accesul şi dispozitivul de intervenţie s-a realizat de pe două străzi paralele", a declarat Ana Covaşniuc, ISU BIF. 

În ciuda intervenţiei prompte, casa la care a izbucneşte incendiul este complet distrusă de focul, care se extinde în doar câteva minute şi la faţada altor trei locuinţe. Văzând că munca de o viaţă îi este înghiţită de flăcări, o persoană face un atac de panică. O anchetă trebuie să stabilească acum în ce circumstanţe a izbucnit focul.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Incendiu în Capitală. Patru case din Sectorul 4 au fost distruse de flăcări, oamenii au ieşit disperaţi în stradă: "Am crezut că e vis"