Antena Meniu Search
x

Video Incendiu în centrul Braşovului. Un pasaj subteran a fost cuprins de flăcări: poliţiştii cred că focul a fost pus de o mână criminală

Un pasaj subteran aflat într-o zonă intens circulată din Braşov a fost cuprins de flăcări, ieri după amiază. Nimeni nu a fost rănit, dar întreg traficul a fost îngreunat în zonă şi localnicii au fost avertizați prin mesaj RoAlert să se protejeze de degajările masive de fum. Focul ar fi fost pus intenţionat. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 10.10.2023, 07:57

Vezi și

Incendiul s-a produs într-un pasaj pietonal, în care există mai multe spaţii care au fost cândva magazine. Acum este doar un loc aflat într-o stare avansată de degradare. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Incendiul s-a declanşat la pasajul din spatele meu într-o zonă intens circulată la miezul zilei. Pasajul are 3 ieşiri şi toate au fost inundate de acest fum dens. Flăcările au au avut puterea cea mai mare excat la această ieşire. 

Incendiul se manifesta cu mari degajări de fum

Pompierii au localizat focul şi au verificat pasajul, metru cu metru, în căutarea eventualelor victime.

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov: S-au deplasat imediat 3 autospeciale de stingere. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. Din cauza spumei poliuretanice care a fost folosită pentru izolarea încăperilor. 

Florentina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Braşov: Pentru asigurarea zonei de protecţie şi pentru facilitarea intervenţiei de către echipajele de pompieri, mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere Braşov au dirijat traficul rutier şi au asigurat măsuri de fluenţă prin direcţionarea către străzile adiacente. 

Focul ar fi fost pus de o mână criminală

O cameră de supraveghere montată în apropierea pasajului pare să fi surprins exact momentele de dinaintea izbucnirii incendiului. Pe imagini se observă cinci persoane, care părăsesc în fugă pasajul, chiar în momentul în care locul e inundat cu fum dens. Poliția Municipiului Braşov ia în considerare ipoteza cum că focul ar fi fost pus de o mână criminală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Incendiu în centrul Braşovului. Un pasaj subteran a fost cuprins de flăcări: poliţiştii cred că focul a fost pus de o mână criminală