Antena Meniu Search
x

Incendiu în locuința unei educatoare. Femeia făcea ore suplimentare cu 10 copii: "Se poate întâmpla oricui"

Incendiu în timpul orelor de meditaţie. S-a întâmplat, ieri, în Piteşti, în casa unei femei care face ore suplimentare cu zeci de copii. Se pare că focul ar fi pornit de la un videoproiector. Din fericire, atât meditatoarea, cât şi copiii, erau în curtea imobilului, aşa că nimeni nu a fost rănit. 

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 09:29

Vezi și

Se pare că femeia încearcă să-i liniştească pe părinţii celor 10 copii pe care îi avea lângă ea când a început incediul. Obişnuieşte să facă meditaţii la ea acasă. În timpul orelor de ieri, a fost întreruptă de o bubuitură. 

Educatoare: A explodat ceva în casă. Se poate întâmpla oricui. În momentul în care am vrut să intru şi am văzut că miroase urât am sunat pompierii, cum face orice om zdravăn la cap. Copiii au venit cu mine şi n-a fost nimeni în interior. 

Mihai Alin, ISU Argeș: Iniţial apelul a venit ca o explozie urmată de incendiu. A fost vorba doar de o degajare mare de fum, fără flacără deschisă, fără alte probleme. 

Din primele informaţii, se pare că totul ar fi pornit de la un videoproiector. Vecinii femeii spun că aceasta este foarte căutată pentru meditaţii. Din fericire n-a fost nimeni rănit, copii fiind recuperaţi în scurt timp de părinţi. Incendiul a afectat mai multe piese de mobilier şi aparatura electrocasnică din locuinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu în locuința unei educatoare. Femeia făcea ore suplimentare cu 10 copii: "Se poate întâmpla oricui"