Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu în Piatra Neamţ: acoperişul unui bloc de 4 etaje a luat foc. Pompierii caută oameni blocaţi în apartamente

Incendiu puternic în Piatra Neamț. Un bloc din orașul Piatra Neamț a luat foc. Flăcările au cuprins acoperișul clădirii cu patru etaje. Pompierii au căutat persoane în apartamente pentru a le evacua.

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 15:41

Incendiu puternic în Piatra Neamț. ISU Neamț anunță că "incendiul se manifestă la acoperișul unui bloc de locuințe cu nivel de înălțime parter + 4 etaje".

Incendiu puternic în Piatra Neamț

La locul evenimentului au fost alocate patru mașini de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscară, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Vezi și

Concomitent cu realizarea dispozitivului pentru localizarea și stingerea incendiului, s-au constituit echipe de căutare-salvare pentru identificarea eventualelor persoane surprinse în interiorul apartamentelor, au anunțat pompierii, potrivit Mediafax.

10 persoane s-au evacuat. Misiunea este în desfășurare în timpul redactării acestei știri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Incendiu în Piatra Neamţ: acoperişul unui bloc de 4 etaje a luat foc. Pompierii caută oameni blocaţi în apartamente