Antena Meniu Search
x

Incendiu într-un liceu din Timişoara. Flăcările au izbucnit într-o sală de clasă, de la un neon. 120 de profesori şi elevi evacuaţi

Incendiu într-o sală de clasă a unui liceu din Timișoara, marţi. Au intervenit mai multe echipaje de pompieri; au fost evacuate șase clase, cu un număr de 120 de profesori și elevi.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 15:26

Vezi și

Potrivit ISU Timiș, incendiul a izbucnit în jurul orei 13:00, la un liceu din Piața Romanilor. Incendiul s-a manifestat la un corp de iluminat într-o sală de clasă, la un liceu.

Incendiu într-un liceu din Timişoara

La locul interventiei s-au deplasat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apa și spumă și o ambulanță SMURD tip B, cu un ofițer și 10 pompieri.

Pe timpul apelului a fost dispusă evacuarea clasei în care s-a manifestat incendiul, precum și a spațiilor în care exista posibilitatea propagării fumului. De asemenea, s-a luat măsura întreruperii alimentarii cu energie electrică a școlii.

La sosirea la locul intervenției, incendiul era lichidat, iar spațiul era inundat cu fum. Sala de clasă a fost ventilată.

Au fost evacuate șase clase, cu un număr de 120 de profesori și elevi. Nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiu într-un liceu din Timişoara. Flăcările au izbucnit într-o sală de clasă, de la un neon. 120 de profesori şi elevi evacuaţi