Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la un hotel din Mamaia. Ipoteza administratorului despre ce ar fi provocat flăcările

Un incendiu a izbucnit miercuri la un hotel cunoscut din staţiunea Mamaia. Flăcările s-au înălţat până la faţada clădirii, iar fumul gros a putut fi observat de la kilometri distanţă. Din fericire, în hotel se aflau doar muncitori, care au reuşit să iasă la timp din clădire. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 11.04.2024, 08:22

Vezi și

Incendiul a izbucnit lângă piscină. Hotelul era închis pentru turiști, fiind extrasezon, însă în interior se aflau 15 angajați care au ieșit la timp și au încercat să stingă flăcările până la sosirea pompierilor.

Incendiu la un hotel din Mamaia

  • Reporter: V-aţi speriat?
  • Bărbat: Vă daţi seama!

"Un foc şi un fum. S-a declanşat alarma şi am ieşit", povesteşte o femeie. La faţa locului, au intervenit mai multe autospeciale de stingere, cât şi echipaje de salvare. "Doi bărbaţi au fost asistaţi de echipajele medicale, ambii refuzând ulterior transportul la spital", a declarat Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea.

Pe acelaşi subiect

Deşi nimeni nu a suferit răni grave, pagubele materiale sunt însemnate. "400 de kilograme de materiale combustibile care se aflau în incinta hotelului au ars, iar geamurile de la parter şi demisol au fost afectate de flăcări", spune Cristina Niţă, reporter Observator.

Ipoteză despre cauza incendiului de la mare

Nu se ştie cu exactitate de la ce a pornit incendiul, însă administratorul hotelului are o teorie despre ce s-ar fi putut întâmpla. "Am avut depozitate nişte ambalaje de carton, aranjate, urma să le trimitem, să le dăm şi cred că cineva a aruncat de la etaj, dintre muncitori, o ţigară ceva că au luat foc", crede Aurel Butnaru, administrator hotel.

Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Incendiu la un hotel din Mamaia. Ipoteza administratorului despre ce ar fi provocat flăcările