Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la un spital din Târgu Jiu. Un lift a luat foc, zeci de pacienţi şi angajaţi au fost evacuaţi

Incendiu la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Zeci de pacienţi au fost evacuaţi, după ce un lift de serviciu a luat foc. 

de Cristina Dimulescu

la 22.06.2022, 13:23

Vezi și

Update: Incendiul a fost lichidat. 

În total, 53 de bolnavi au fost evacuaţi, mulţi dintre ei operaţi în urmă cu doar câteva zile. Au fost scoşi din spital cu ajutorul medicilor, asistentelor şi infirmierelor, apoi au fost duşi în apropiere într-un parc, peste drum de Spitalul Judeţean, unde s-au adăpostit la umbră, până când au fost chemaţi înapoi în saloane.  

Liftul va fi sigilat și nu va mai funcționa până când echipa tehnică nu va veni să verifice şi apoi să/l repare. Momentan nu se ştie de la ce a pornit incendiul. 

Pompierii au intervenit miercuri după amiază la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, acolo unde au fost semnalate degajări de fum la casa liftului.

Potrivit ISU Gorj, iniţial 33 de persoane din unitatea medicală au fost evacuate de urgenţă. Este vorba despre pacienţi şi personal medical, care se aflau la secția Chirurgie, la etajul al doilea.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Incendiu la un spital din Târgu Jiu. Un lift a luat foc, zeci de pacienţi şi angajaţi au fost evacuaţi