Casa unei bătrâne de 71 de ani, mistuită de flăcări în Neamţ

De Redactia Observator.
Publicat: 11.03.2020, 07:20.
Actualizat: 11.03.2020, 11:24

Incendiu violent în Neamţ. Casa în care locuia o bătrână de 71 de ani a fost mistuită de flăcări. Focul s-a dezlănţuit cu o viteză uimitoare, iar o butelie aflată în locuinţă a explodat. Din fericire femeia a reuşit să se salveze.

Incendiu violent în Neamţ. Casa în care locuia o bătrână de 71 de ani a fost mistuită de flăcări. Focul s-a dezlănţuit cu o viteză uimitoare, iar o butelie aflată în locuinţă a explodat. Din fericire femeia a reuşit să se salveze.

Puţin trecut de ora 21. Un apel la 112 anunţă un incendiu violent la o casă din comuna Gârcina, judeţul Neamţ. Flăcările violente şi fumul gros se observă de la câţiva kilometri distanţă.

În casa mistuită de flăcări locuieşte o bătrână de 71 de ani. Din fericire reuşeşte să se autoevacueze, înainte ca butelia plină cu gaz să explodeze. Focul se întinde cu repeziciune şi există riscul să se extindă la o altă locuinţă, din curte, acolo unde locuiesc rudele femeii.

Pompierii ajunşi la faţa locului reuşesc să limiteze efectele incendiului, însă intervenţia lor este îngreunată de lipsa surselor de apă. În ajutorul lor ajunge o cisternă cu apă.

Cristian Hogea sef garda interventie ISU Neamt: Ne-am deplasat la fata locului initial cu 2 autospeciale de interventie si o ambulanta. Casa de locuit ardea generalizat, cu posibilitate de propagare la o casa a aceluiasi proprietar care era lipita de aceasta.

Chiar dacă bătrâna s-a evacutat, a avut nevoie de intervenţia echipajului medical sosit la faţa locului. Din fericire nu a a fost rănită şi a refuzat transportul la spital. Casa în care locuia aceasta a fost distrusă în totalitate. Pompierii trebuie să stabilească acum de la ce a pornit totul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.