Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incendiu pe o stradă din Botoşani. O ambulanţă privată a ars în totalitate, alte trei maşini au fost afectate de flăcări

O ambulanță privată a ars în totalitate, iar alte trei mașini au fost afectate de flăcări, într-un incendiu izbucnit în noaptea de marți spre miercuri pe o stradă din Botoșani.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 08:50

Potrivit ISU Botoșani, incendiul violent a izbucnit pe strada Gheorghe Hasnas din municipiul Botoșani. O ambulanță privată a ars, iar alte trei autoturisme au fost afectate parțial. Acestea erau parcate în fața unei curți, iar flăcările au observate de proprietarul casei, care a sunat după ajutor.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că ambulanța ardea în totalitate, iar celelalte trei mașini erau cuprinse, parțial, de flăcări.

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de un scurtcircuit, spun pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu pe o stradă din Botoşani. O ambulanţă privată a ars în totalitate, alte trei maşini au fost afectate de flăcări