Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic în București, în zona Vitan. O casă a luat foc și a ars ca o torță, flăcările s-au extins la o altă locuință

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara, în București, la o casă din cartierul Vitan. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu mai multe autospeciale și încearcă să stingă flăcările.

de Redactia Observator

la 07.10.2021, 21:51

Vezi și

"Incendiu produs la o casă în str. Detașamentului, extins la acoperișul unei alte locuințe învecinate, suprafață afectată de 200-300 mp. În apropiere este și un service auto, la care există pericol de extindere. Acționează 6 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite", a transmis ISU București.

Din cauza flăcărilor care se manifestă violent, traficul a fost blocat pe Calea Vitan până la Șoseaua Mihai Bravu.

ISU București: Ardere generalizată, pe 300 de metri pătrați

"Incendiul s-a dezvoltat foarte rapid și a afectat o altă locuință învecinată, mai exact la nivelul acoperișului și, ulterior, a fost vorba de o ardere generalizată care a afectat și anexele acestor două locuințe. Este o suprafață semnificativă, de aproximativ 300 de mp", a declaratDaniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București, la Antena 3.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în București, în zona Vitan. O casă a luat foc și a ars ca o torță, flăcările s-au extins la o altă locuință