Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu puternic în Jilava. Un depozit cu substanţe inflamabile a luat foc, fumul toxic i-a speriat pe localnci 

Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută la un depozit de vopseluri din localitatea Jilava, Ilfov. Flăcările mari, dar şi fumul extrem de toxic i-a alertat pe localnicii din zonă, care au cerut imediat ajutorul pompierilor. În doar câteva clipe la faţa locului a fost o adevărată desfăşurare de forţe. Pericolul a fost extrem de mare întrucât în depozit se aflau multe substaţe inflamabile, unii martori susţin că ar fi existat chiar şi o explozie.

de Ana Maria Gheorghe

la 26.08.2024 , 09:56

"Când a bubuit prima oară, am simţit aşa o briză de căldură". Depozitul de materiale inflamabile era complet înghiţit de flăcări în momentul sosirii pompierilor. Unii oameni spun că zgomotul puternic produs de incendiu a fost şi cel care i-a alertat prima dată.

Flăcările au izbucnit puţin după miezul nopţii, după ce s-ar fi auzit mai multe bubuituri puternice. Cel puţin 12 autospeciale intervin acum pentru stingerea incendiului. Însă focul a ars cu atâta putere încât a fost nevoie de suplimentarea echipajelor de pompieri.

"În spaţiul acesta erau depozitate vopseluri şi solvenţi, fapt ce a ingreunat intervenţia. Au intervenit în total 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autosoepcială de descarcerare şi doua echipaje SMURD", a explicat Ştefan Eduard, reprezentant ISU B-IF.

Vezi și

Din fericire, nu au existat victime. Însă incendiul a lăsat în urmă pagube semnificative, suprafaţa afectată fiind de 600 de metri pătraţi.

Ana Maria Gheorghe Like

Norocoasă, energică, muncitoare, empatică, neobosită. Cam așa pot să mă decriu în câteva cuvinte. Iubesc oamenii. Și ei mă iubesc pe mine! Simt asta la fiecare reportaj, la fiecare interviu, la fiecare întâlnire cu telespectatorii.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Jilava. Un depozit cu substanţe inflamabile a luat foc, fumul toxic i-a speriat pe localnci