Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic într-un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Două victime transportate la spital, zeci de persoane evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, într-un bloc situat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 17.07.2021, 13:59

Vezi și
  • Nouă autospeciale intervin pentru stingerea incendiului de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

UPDATE, 08.43: Două persoane au primit îngrijiri medicale, în urma incendiului izbucnit pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti. O tânără de 16 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, din cauza expunerii la fum. O femeie de 81 de ani a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Primele informaţii de la faţa locului arată că incendiul a izbucnit într-un apartament situat la ultimul etaj al blocului respectiv. Din fericire nu au fost raportate victime, însă zeci de persoane au fost evacuate, incendiul manifestându-se cu flăcără puternică în interiorul apartamentului.

Autorităţile sunt în alertă şi intervin la faţa locului cu nouă autospeciale de stingere, trei autoscări şi echipaje SMURD. 

Se încearcă o intervenţie cât mai eficientă astfel încât incendiul să nu se extindă şi la alte apartamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic într-un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Două victime transportate la spital, zeci de persoane evacuate