Antena Meniu Search
x

Incendiu violent în Craiovița Nouă. Ard trei blocuri din cel mai populat cartier al Craiovei. Focul a plecat de la o mansardă

Un incendiu violent a izbucnit la mansarda unui bloc din cel mai popular cartier al Craiovei. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale de stingere. Flocul s-a extins la toate blocurile din apropiere, adică la alte 2 clădiri. O persoană de sex masculin a suferit arsuri la mâini iar o altă persoană a suferit un atac de panică.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 10:59

Vezi și

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la mansarda unui bloc din cel mai populat cartier al Craiovei, Craiovița Nouă. Făcările s-au extins rapid la alte două blocuri din apropiere. Mai multe autospeciale au fost trimise pentru stingerea focului.

Incendiu la trei blocuri din Craiova

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un bloc de locuinţe din cartierul Craioviţa din Craiova. La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară, unechipaj SMURD.

De asemenea, la incendiu va fi trimisă şi o autospecială de lucru la înălţime.  Intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare. ISU Dolj precizează că deocamdată nu sunt victime, o singură persoană suferind un atac de panică.

Ulterior, flocul s-a extins la toate blocurile din zonă, în total sunt 3 cladiri în forma de U. O persoana de sex masculin a suferit arsuri la mâini şi va fi transportată la spital, potrivot informaţiilor Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Craiovița Nouă. Ard trei blocuri din cel mai populat cartier al Craiovei. Focul a plecat de la o mansardă