Antena Meniu Search
x

Foto Incendiu puternic la Timişoara: flăcările au cuprins o hală de 400 mp. Fumul gros, vizibil de la mare depărtare

Un incendiu cu mari degajări de fum i-a alertat, duminică, pe timişoreni. Flăcările au cuprins o hală de scule de 400 de metri pătraţi, de pe Calea Dorobanţilor din Timişoara. Fumul gros se vede de la mare depărtare.

de Redactia Observator

la 22.05.2022, 17:22

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la o hala de scule de pe Calea Dorobanţilor din Timişoara. Întreaga hală are 400 de metri pătraţi. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Fumul gros care a cuprins hala de aproximativ 400 de metri se poate observa de la mare depărtare.

Incendiul de la Timişoara: intervenţie de amploare

"La fața locului intervin pompierii militari cu 9 autospeciale de stingere, două autospeciale de salvare și lucru la înălțime și o autocisternă de 30.000 de litri cu apă. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. În acest moment, incendiul este localizat și nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului. Din fericire, până in acest moment nu s-au înregistrat victime", a transmis ISU Timiş.

Flăcările au cuprinsa hala la 10 zile după un incident similar

Cu 10 zile în urmă, un incendiu puternic cu degajări mari de fum a izbucnit într-o hală a unei firme care produce cauciucuri din Dej, județul Cluj. Zeci de pompieri au încercat să limiteze pagubele, însă faptul că înăuntru erau produse din cauciuc le-a îngreunat munca. De altfel, norul toxic a determinat autorităţile să trimită şi avertizare Ro-Alert, ca oamenii să evite zona. 150 de angajaţi au rămas pe drumuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la Timişoara: flăcările au cuprins o hală de 400 mp. Fumul gros, vizibil de la mare depărtare