Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic pe Autostrada A10 Sebeş – Alba Iulia, după ce un camion a explodat în mers şi s-a oprit într-un parapet. Traficul a fost blocat aproape o oră

Incendiu puternic pe Autostrada A10 Sebeş – Alba Iulia. Un camion a explodat în mers, s-a oprit într-un parapet şi a pus la pământ un indicator rutier. A fost nevoie de intervenţia a două autospeciale pentru stingerea focului. Ca prin minune, şoferul a scăpat cu răni uşoare din autovehiculul cuprins de flăcări. Incidentul a oprit însă traficul pe sensul către Turda aproape o oră. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.06.2023, 17:18

Vezi și

O explozie a avut loc luni la un autocamion aflat în deplasare pe autostrada A10 Sebeş-Turda, ulterior autovehiculul lovind un parapet şi un indicator rutier, după care a fost cuprins de flăcări.

Şoferul a scăpat cu răni uşoare

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A10 Sebeş-Turda, la kilometrul 15, pe sensul către Turda, în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, s-a produs o explozie la un autocamion aflat în deplasare. Acesta a impactat parapetul median şi un indicator rutier, ulterior autovehiculul fiind cuprins de flăcări. Şoferul a suferit leziuni, fiind transportat la spital.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Turda, fiind deviat pe centura municipiului Alba Iulia, arată sursa citată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a informat că Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion pe autostrada A10.

Forţele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreg camionul. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea sa.

Şoferul a fost asistat medical de către un echipaj SMURD şi ulterior transportat la UPU Alba Iulia, cu "mai multe leziuni uşoare". Urmează să se stabilească în ce condiţii şi din ce cauză s-a petrecut incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic pe Autostrada A10 Sebeş – Alba Iulia, după ce un camion a explodat în mers şi s-a oprit într-un parapet. Traficul a fost blocat aproape o oră