Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiul puternic de pe Calea Dorobanţi, din Capitală, a fost stins. Traficul a fost blocat

Incendiul produs, luni dimineaţă, la mansarda unei clădiri de pe Calea Dorobanţi a fost stins de pompieri, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

de Redactia Observator

la 29.05.2023 , 14:06

Aceştia au acţionat pe toate laturile clădirii, respectiv la interior, în mansardă. Pompierii au îndepărtat învelitoarea din tablă pentru a avea acces la structura acoperişului. Au intervenit 11 autospeciale.

În imediata apropiere se află o clădire P+8, iar pompierii au acţionat pentru împiedicarea extinderii incendiului la aceasta. Personalul din cele două clădiri a fost evacuat şi nu au fost înregistrate victime. 

Traficul rutier a fost restricţionat pe Calea Dorobanţi, între şoseaua Ştefan cel Mare şi bulevardul Dacia, unde pompierii intervin la un incendiu.

Vezi și

"Având în vedere intervenţia pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanţi, Brigada Rutieră recomandă participanţilor la trafic să evite zona, să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri şi să circule cu prudenţă", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Incendiul puternic de pe Calea Dorobanţi, din Capitală, a fost stins. Traficul a fost blocat