Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu puternic pe șoseaua Fundeni din București. A fost trimis mesaj de avertizare Ro-Alert

Mobilizare generală noaptea trecută pentru salvatorii din Capitală! Un service auto și un depozit plin de materiale inflamabile din sectorul doi s-au transformat în scrum. Fumul gros şi toxic a acoperit zona, iar autoritățile au emis o avertizare RO-Alert.

de Redactia Observator

la 20.12.2019 , 11:01

Mobilizare generală noaptea trecută pentru salvatorii din Capitală! Un service auto și un depozit plin de materiale inflamabile din Sectorul 2 s-au transformat în scrum. Fumul gros şi toxic a acoperit zona, iar autoritățile au emis o avertizare Ro-Alert. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu, însă pagubele sunt însemnate.

Incendiul extrem de violent a izbucnit la hala unui service auto aflat pe șoseaua Fundeni. În doar câteva minute, flăcările au cuprins și un depozit de materiale de construcție. Peste 20 de echipaje de pompieri, descarcerare și SMURD au fost mobilizate.

Fumul din ce în ce mai gros și extrem de iritant a acoperit rapid întreaga zonă. La decizia comandantului de intervenție, oamenii au fost avertizați prin Ro-Alert.

Vezi și

Focul a afectat grav structura de rezistență ale celor două hale. Nimic din interior nu a mai putut fi salvat.

Proprietarul depozitului de materiale de construcții spune că nu avea asigurare. Autoritățile încearcă acum să afle exact de la ce a pornit vâlvătaia. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic pe șoseaua Fundeni din București. A fost trimis mesaj de avertizare Ro-Alert