Antena Meniu Search
x

Incendiu la o rampă de gunoi din Baia Mare. Pompierii au luptat ore întregi cu flăcările

Un incendiu vizibil de la zeci de kilometri a cuprins, noaptea trecută, o rampă de gunoi din Baia Mare. Pompierii s-au luptat ore întregi să împiedice extinderea flăcărilor

de Redactia Observator

la 03.05.2020, 14:45

Vezi și
  • Focul se putea extinde cu repeziciune.
  • Localnicii au alertat pompierii.

Incendiu de proporţii, azi noapte, în Baia Mare. Una dintre rampele de gunoi ale oraşului a luat foc. Flăcările şi fumul gros i-au alertat pe localnici şi au pus pompierii în gardă. Mai ales că se ştia că acolo sunt depozitate deşeuri vegetale, iar focul se putea extinde cu repeziciune.

Incendiul a izbucnit cu puţin timp înainte de miezul nopţii, iar flăcările, dar și fumul gros, au putut fi observate de la zeci de kilometri depărtare.

Speriaţi de intensitatea focului, locanicii din zonă au sunat disperaţi la 112.

Cum în rampa de gunoi se depozitează în principal resturi vegetale, există riscul propagării cu repeziciune a focului. Pentru asta, salvatorii au adus la faţa locului şi un buldoexcavator.

Misiunea pompierilor a fost una dificilă. Salvatorii au fost nevoiţi să facă mai multe drumuri pentru a căra apă de la un hidrant din zonă. În ajutorul pompierilor au venit şi două autospeciale de la o societate privată.

Autorităţile nu înţeleg cum a izbucnit focul, groapa de gunoi având o adâncime de aproximativ 10 metri. Cel mai probabil, angajaţii ISU vor stabili astăzi care au fost cauzele producerii incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu la o rampă de gunoi din Baia Mare. Pompierii au luptat ore întregi cu flăcările