Antena Meniu Search
x

Video Incendiu soldat cu victime la o fabrică din Mureş. O femeie de 62 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce ventilatorul fabricii a luat foc

O femeie de 62 de ani din localitatea Jabeniţa, judeţul Mureş, a ajuns în stare gravă la spital, după ce fabrica în care lucra s-a aprins ca o torţă. În urma incendiului puternic, angajata a suferit mai multe arsuri atât pe corp, cât şi pe faţă şi a fost transportată de urgenţă la spital. Alte 3 persoane au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Atenţie, vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoțional!

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 08:49

Vezi și

Incendiul s-a produs, ieri, în jurul orei 8 dimineaţa. În atelierul de mobilă se vopsesc mese şi scaune. Ventilatorul fabricii s-a încins şi a luat foc. A fost scânteia care a aprins vâlvătaia.

Emanuel Ciobanu, ISU Mureş: Incendiul se manifesta la o fabrică de producţie, unde se utilizau şi uleiuri. Am reuşit să-l localizăm şi să oprim propaganda la vecinătăţi. 

Tiberiu Oltean, proprietar fabrică: Aşa-mi spun oamenii, că a făcut un scurt circuit şi de acolo s-a declanşat. Acolo era secţia de lăcuire.

În momentul izbucnirii incendiului, în fabrică se aflau 10 angajaţi. Însă din păcate, femeia de 62 ani, care lucra de mai bine de 20 de ani în această fabrică, se afla prea aproape de ventilator.

Pe acelaşi subiect

Emanuel Ciobanu, ISU Mureş: În momentul în care am ajuns, am identificat 4 victime. Una cu arsuri pe palme şi faţă şi 3 care au suferit atacuri de panică.

Oamenii din zonă sunt şocaţi

Vecină: Ne-am speriat. Şi numai că ne-am speriat, dar noi nu avem aer să respirăm destul aici. 

Vecină Eu dormeam, când m-am trezit am auzit ceva gălăgie. M-am speriat, m-am gândit să nu fie cineva, vreo victimă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiu soldat cu victime la o fabrică din Mureş. O femeie de 62 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce ventilatorul fabricii a luat foc