Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la Spitalul Mizil din Prahova. Flăcările ar fi izbucnit de la o doză electrică. Patru pacienţi şi şapte cadre medicale s-au autoevacuat

Incendiu la spitalul Mizil din Prahova. Mai multe autospeciale au fost solicitate să intervină la faţa locului. Flăcările ar fi izbucnit la o doză electrică.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 11:21

- Shutterstock

Pompierii prahoveni au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o doza electrică, la Spitalul Orăşenesc Mizil.

Incendiu la spitalul Mizil din Prahova

"Incendiul s-a manifestat la o doza electrică aflată in pavilionul administrativ, fiind lichidat în cel mai scurt timp", informează ISU Prahova.

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mizil cu trei autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD. Pompierii au acţionat şi pentru evacuarea fumului.

Pe parcursul intervenţiei nu au fost înregistrate victime. Înainte de sosirea pompierilor, 11 persoane s-au autoevacuat, patru pacienţi şi şapte cadre medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Incendiu la Spitalul Mizil din Prahova. Flăcările ar fi izbucnit de la o doză electrică. Patru pacienţi şi şapte cadre medicale s-au autoevacuat