Antena Meniu Search
x

Video Incendiu stins cu ajutorul unui preot, la Suceava. Părintele Florea şi-a vândut tractorul pentru a cumpăra o maşină de pompieri din Franţa

A fost un incendiu de proporţii, noaptea trecută, în localitatea suceveană Mălini. Două case şi hala unui gater au luat foc. 

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 08:49

Vezi și

Printre pompierii veniţi să stingă flăcările s-a numărat şi un preot. Focul a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit electric. 

S-a aprins mai întâi acoprişul unei case, apoi flăcările au cuprins o altă locuinţă, un adăpost de animale şi hala unui gater. 

Zece autospeciale de pompieri au intervenit să stingă flăcările. Printre salvatori s-a numărat şi un slujitor al Domnului. Preotul Florea, din localitate, şi-a vândut anul trecut tractorul pentru a cumpăra la mâna a doua o maşină de pompieri din Franţa. Este acum pompier voluntar şi intervine de fiecare dată când este nevoie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu stins cu ajutorul unui preot, la Suceava. Părintele Florea şi-a vândut tractorul pentru a cumpăra o maşină de pompieri din Franţa