Antena Meniu Search
x

Video Incendiu suspect la Judecătoria Cornetu. Au ars sute de dosare, printre care ale lui Borcea sau Dănuţ Lupu

Incendiu violent cu multe semne de întrebare la o judecătorie de lângă Bucureşti, cu procese care au făcut multă vâlvă în România. Aproape 100 de pompieri au muncit toată noaptea şi jumătate de zi ca să stingă flăcările mari. Cu toate acestea, finalul a fost dramatic. Focul a distrus birouri, săli de judecată şi arhiva în care apăreau nume controversate. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 04.03.2024, 19:34

Vezi și

Incendiul a izbucnit, azi-noapte, puţin după ora două. Lemnul şi alte materialele uşor inflamabile din care era construită judecătoria Cornetu au alimentat flăcările până la amiază.

Aproape de ora 12, după 10 ore de muncă, pompierii au considerat incendiul stins. Au urmat momente dramatice.

Aproape de ora 12, după 10 ore de muncă, pompierii au considerat incendiul stins

Cosmina Balint, reporter Observator: După jumătate de ora de cand incendiul a fost declarat lichidat, focul s-a reaprins la mansarda judecătoriei. Chiar în acest moment pompierii s-au urcat pe acoperiş şi încearcă să stingă flăcările puternice.

Pe acelaşi subiect

Sute de dosare au ars - în mansarda judecătoriei era arhiva, care cuprindea cazuri în care erau implicate nume celebre.

Cosmina Balint, reporter Observator: Potrivit Consiliului Suprem al Magistraturii, în arhiva cuprinsă de flăcări erau sute de dosare soluţionate. Printre acestea se numărau şi cel al lui Cristian Borcea dar si cel al fostului fotbalist, Dănuţ Lupu.

Şedinţele de judecată vor fi ţinute la Tribunalul Ilfov.

Poiţiştii au început o anchetă pentru distrugere. Vor să afle dacă focul a fost pus intenţionat. Un incendiu asemănător, care a trezit unele suspiciuni, a distrus la sfârşitul anului trecut şi camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiu suspect la Judecătoria Cornetu. Au ars sute de dosare, printre care ale lui Borcea sau Dănuţ Lupu