Antena Meniu Search
x

Video "Doamne, deci nu mai pot! Ce îmi tremură inima!" Iadul s-a dezlănțuit la Judecătoria Cornetu. Flăcările au cuprins clădirea în miez de noapte

Alertă maximă pentru pompierii din Ilfov. Acoperişul Judecătoriei din comuna Cornetu a fost cuprins azi-noapte de flăcări, iar în câteva clipe s-a dezlănţuit iadul. Din cauza vântului, dar şi a echipamentului defect, intervenţia pompierilor a fost una extrem de dificilă şi a durat întreaga noapte. Zeci de oameni au ieşit în stradă de teamă că focul va ajunge şi la casele lor. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!  

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 04.03.2024, 08:25

Vezi și

Doamne, deci nu mai pot! Ce îmi tremură inima!

Mamă, s-a trezit toată lumea! 

Ora 2. Din interiorul Judecătoriei Cornetu începe să iasă fum negru. Imediat apar şi flăcările, iar la scurt timp de la dezlănţuirea focului, panica se instalează în comunitate. În dispeceratul serviciului de urgenţă 112 curg apeluri disperate.

Incendiu la Judecătoria Cornetu. Flăcările puternice au afectat întreg acoperişul

Pe acelaşi subiect

Incendiul este în desfăşurare. Flăcările puternice au afectat întreg acoperişul, iar pompierii încearcă să stingă ultimele focare rămase. 

Am văzut flăcările. Stau la un bloc mai încolo. Am văzut flăcările mari.

ISU: Incendiul se manifestă la o clădire parter, două etaje şi o mansardă. Am intervenit pentru localizarea incendiului şi protejarea vecinătăţilor de pe toate cele patru laturi, cu trei autoscări şi, de asemenea, s-a intervenit şi din interiorul clădirii pentru localizarea incendiului.

Zeci de salvatori au fost trimişi de urgenţă la instituţia publică cu mai multe maşini de intervenţie. Pentru că exista un pericol imens ca vâlvătaia să ajungă şi la casele aflate în vecinătate, militarii încep o luptă contra cronometru, însă, la scurt timp apare un nou obstacol în calea lor. 

Una dintre cisterne i s-a spart tancul, iar macaraua aia nu a avut apă pe tot parcursul intervenţiei.

Dacă pe ei îi trimiţi să lupte cu focul cu pahare cu apă, de exemplu, nu ai cum să faci faţă.

Decizii pripite

Depăşiţi de amploarea evenimentului, salvatorii încearcă să găsească soluţii pentru stingerea focarului, însă, în febra momentului, ajung să ia decizii pripite.

I-am văzut pe pompieri când au urcat că au început să deschidă ferestrele pe la etajul 1. Adică la un foc, la un incendiu nu deschizi geamurile. 

Misiunea acestora, ce părea ca oricare alta, devine imposibilă.

Eduard Marin, reporter Observator: Intervenţia a fost una extrem de dificilă. Focul stins într-o parte a clădirii se reaprinde la scurt timp din nou. Suprafaţa afectată până în acest moment este de 1.500 de metri pătraţi. 

După mai bine de trei ore în care au lucrat la foc continuu, pompierii au reuşit să lichideze incendiul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Încă nu se cunosc cauzele producerii focarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Doamne, deci nu mai pot! Ce îmi tremură inima!" Iadul s-a dezlănțuit la Judecătoria Cornetu. Flăcările au cuprins clădirea în miez de noapte