Antena Meniu Search
x

Un incendiu în Tulcea a devastat 6 case și o anexă (Video)

Incendiu devastator, în Tulcea! Şase case şi o anexă au fost mistuite de flăcări sub privirile proprietarilor care şi-au văzut munca de-o viaţă făcută scrum. Focul violent a pornit de la o scânteie a unui aparat pentru tăiat metalul, care ar fi fost utilizat fără protecţie.

de Redactia Observator

la 14.09.2019, 15:05

Vezi și

Incendiu devastator, în Tulcea! Şase case şi o anexă au fost mistuite de flăcări sub privirile proprietarilor care şi-au văzut munca de-o viaţă făcută scrum. Focul violent a pornit de la o scânteie a unui aparat pentru tăiat metalul, care ar fi fost utilizat fără protecţie. Vâlvătaia s-a extins rapid pentru că gospodăriile erau extrem de apropiate una de cealaltă.

Alarma s-a dat puţin înainte de lăsarea întunericului într-un cartier din Tulcea. Şapte clădiri au fost cuprinse de flăcări, iar fumul devenea tot mai dens. Oamenii au ieşit din case şi au sunat la 112.

O scânteie care ar fi sărit de la un aparat de tăiat metalul ar fi provocat incendiul. Alimentate de vânt, flăcările s-au extins rapid sub privirile oamenilor. Casele lor erau aproape lipite una de cealaltă.

În total, zece autospeciale au fost mobilizate la intervenţie. Pompierii au reuşit spre seară să lichideze incendiul care afectase o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi. Urmează acum să stabilească pagubele, dar şi dacă cineva poate fi tras la răspundere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un incendiu în Tulcea a devastat 6 case și o anexă (Video)