Antena Meniu Search
x

Incendiu uriaş în Constanţa. Opt locuințe sociale au luat foc. Intervenția pompierilor e dificilă

Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la mai multe barăci din municipiul Constanţa. O persoană a fost rănită şi transportată, inconştientă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 13:15

Vezi și

8 locuințe sociale au fost cuprinse de flăcări în acestă dimineaţă, iar pompierii se luptă să stingă focul. Incediul ar fi izbucnit in jurul orei 10 si jumătate într-o locuinţă şi s-ar fi extins rapid la cele din apropiere. O femeie a fost intoxicată cu fum şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi a fost transportată la spital. Intervenţia este una extrem de dificilă, deoarece casele sunt foarte apropiate

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, după izbucnirea unui incendiu la o baracă de pe strada Justiţiei din municipiul Constanţa. Acolo s-au deplasat mai multe echipaje de stingere şi medicale. 

Conform primelor informaţii, ar fi afectată o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, iar focul s-ar fi extins la cinci barăci, în zona respectivă fiind mult fum. De asemenea, o persoană a fost evacuată, fiind preluată inconştientă de echipajul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Mai multe persoane au părăsit barăcile până la sosirea echipelor de intervenţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Incendiu uriaş în Constanţa. Opt locuințe sociale au luat foc. Intervenția pompierilor e dificilă