Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu URIAȘ la un service auto, flăcările au cuprins garajul de reparaţii. 7 autospeciale intervin, zeci de pompieri, DN1 complet blocat (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit la un service auto situat în localitatea prahoveană Puchenii Mari, flăcările extinzându-se pe o suparafaţă de 1.500 de metri.

de Redactia Observator

la 27.10.2017 , 19:43

Incendiu URIAȘ la un service auto, flăcările au cuprins garajul de reparaţii. 7 autospeciale intervin, zeci de pompieri, traficul rutier pe DN1 este complet blocat

Un incendiu puternic a izbucnit la un service auto situat în localitatea prahoveană Puchenii Mari, flăcările extinzându-se pe o suparafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi.

Primele infiomaţii arată că interiorul clădirii se află mai multe autoturisme care fuseseră aduse la reparat, dar şi un rezervor cu motorină şi butelii cu oxigen.

Potrivit pompierilor, flăcările au cuprins un garaj de reparaţii auto, situat pe marginea Drumului Naţional 1. Şapte autospeciale ale Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Prahova intervin pentru stingerea focului.

Articolul continuă după reclamă

Acţiunea de stingere a focului, la care partricipă zeci de pompieri, este în desfăşurare. Traficul rutier pe DN1, în zona localităţii Puchenii Mari, este complet blocat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Incendiu URIAȘ la un service auto, flăcările au cuprins garajul de reparaţii. 7 autospeciale intervin, zeci de pompieri, DN1 complet blocat (VIDEO)