Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent în Capitală. 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost salvate din flăcările care au distrus 3 case

Incendiu devastator seara trecută în Capitală. O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar vâlvătaia s-a exins rapid la alte două locuinţe învecinate. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei animale au fost salvate în ultima secundă din calea flăcărilor. O suprafaţă de 200 de metri pătraţi a fost distrusă de foc.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 08:36

Vezi și

Alarma s-a dat seara trecută, în Sectorul 5 al Capitalei. Proprietarii locuinţei din care a izbucnit incendiul erau plecaţi în vacanţă. Cum au simţit miros de fum, vecinii au ieşit din case, să vadă ce se întâmplă. Speriaţi că focul s-ar putea extinde au sunat imediat la 112. 

Martor: "S-au auzit două bubuituri. Vă daţi seama că ne-am speriat cu toţii pentru că dacă nu veneau repede, se extindea în partea cealaltă."

Flăcările au cuprins, în doar câteva minute, trei locuinţe şi două anexe.

Valentin Ungureanu, purtător de cuvânt ISU Bucureşti-Ilfov: "S-a intervenit cu şapte autospeciale cu apă si spumă, o autospecială de descarcerare,  o autoscară si un echipaj de prim ajutor calificat.

Pe acelaşi subiect

Şase persoane salvate din calea flăcărilor

Salvatorii au avut o misiune extrem de dificilă. Şase persoane au avut nevoie de îngriiri medicale la faţa locului, iar trei pisici au fost salvate în ultima clipă din calea flăcărilor.

Martor: "Bine că s-a rezolvat, că e totul bine si nu sunt victime. Asta e cel mai bine, că nu sunt victime. Totul se repară."

Valentin Ungureanu, purtător de cuvânt ISU: "Intervenţia a fost dificilă din cauza degajărilor mari de fum şi proprietăţile imobile afectate erau lipite una de alta. La locul intervenţiei au fost identificaţi hidranţi care au avut presiune şi au permis încărcarea autospecialelor cu apă." 

Cauza cea mai probabilă a incendiului ar fi un scurtcircuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Capitală. 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost salvate din flăcările care au distrus 3 case