Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent în Voluntari. Un bloc a fost evacuat, mesaj de avertizare pentru populație. Traficul rutier, oprit pe Centura București

Un incendiu violent a cuprins, vineri după amiază, un depozit situat în oraşul Voluntari. În mare parte, au ars mase plastice şi paleţi cu dezinfectanţi. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert, în condiţiile în care focul se manifestă cu degajare mare de fum. Un bloc de locuinţe din apropiere a fost evacuat, aproximativ 40 de persoane fiind scoase din clădire. Traficul rutier a fost restricţionat pe Centura Capitalei.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 16:49

Vezi și

Incendiul a cuprins un depozit în zona şoselei de centură a Capitalei. Autorităţile au transmis că suprafaţa afectată este de 2.000 mp. La faţa locului au fost trimise 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare, ambulanţă SMURD. 

La faţa locului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei dintre acestea au suferit atacuri de panică, iar o altă persoană a fost expusă la fumul puternic degajat în urma incendiului.

Pentru avertizarea populaţiei privind degajarea de fum, a fost remis un mesaj prin sistemul Ro-Alert. Oamenii sunt sfătuiţi să evite zona şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. "A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime", a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

40 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din apropierea depozitului

Pe acelaşi subiect

La aproximativ 100 metri de hala afectată de incendiu se află un bloc de locuinţe. Deşi nu există risc de propagare a incendiului la bloc, autorităţile au luat măsura de evacuare a locatarilor, aproximativ 40 de persoane.

Traficul rutier a fost restricţionat în zona Şoselei de Centură. 

Ştire în curs de actualizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Voluntari. Un bloc a fost evacuat, mesaj de avertizare pentru populație. Traficul rutier, oprit pe Centura București