Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator într-un bloc cu 25 de etaje din Chicago. O bătrână a murit, iar alţi nouă oameni au ajuns în spital

Un puternic incendiu a devastat mai multe etaje ale unui bloc de locuinţe din Chicago. O femeie de 80 de ani şi-a pierdut viaţa într-un apartament de la etajul 15, în care pompierii consideră că a izbucnit incendiul. 

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 08:23

Vezi și

Alţi nouă oameni au ajuns în spital, dar starea lor este bună. Cel puţin nouă etaje ale clădirii au fost avariate. Sute de pompieri, cadre medicale şi salvatori au fost mobilizaţi pentru evacuarea locatarilor, în majoritate persoane în vârstă. Presa locală scrie că blocul, construit în 1970, primise mai multe avize negative de la inspectorii pentru construcţii, pentru lipsa măsurilor anti-incendiu.

O persoană a murit

Incendiul a izbucnit la scurt timp după ora 10 dimineața, la etajul 15 al clădirii rezidențiale Harper Square Cooperative din 4850 S. Lake Park Ave, Chicago. Oficialii Departamentului de Pompieri din Chicago au confirmat că un rezident al clădirii a murit în incendiu, iar alți nouă au fost transportați la spital. Printre răniți se numără o femeie în vârstă și un pompier, conform ABC News.

Femeia care a murit locuia la etajul 15, unde a izbucnit incendiul. Prietena bătrânei a declarat, pentru presa străină, că victima era o profesoară pensionată, în vârstă de 80 de ani, care îi era ca o mătușă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Incendiu devastator într-un bloc cu 25 de etaje din Chicago. O bătrână a murit, iar alţi nouă oameni au ajuns în spital