Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Biserică veche de aproape 200 de ani din Londra, mistuită de flăcări într-un incendiu de proporţii. Lăcaşul de cult s-a făcut scrum

Incendiu de proporţii în nordul Londrei. O biserică veche de aproape 200 de ani, considerată o adevărată comoară arhitecturală, a fost cuprinsă de flăcări uriaşe aproape de miezul nopţii. 

De Redactia Observator la 27.01.2023, 14:16
Vezi și

În imaginile postate pe reţelele sociale se vede cum lăcaşul de cult este mistuit de flăcări, în timp ce zeci de pompieri se chinuie să stingă văpaia. Focul a fost atât de puternic, încât acoperişul clădirii s-a prăbuşit, iar ferestrele şi uşile clădirii s-au transformat în scrum. 

În biserică se aflau la momentul incendiului mai multe statuete şi mozaicuri extrem de valoroase. Acestea au fost complet distruse de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Jurnaliştii britanici spun că monumentul în stil gotic avea însemnătate istorică, fiind preferat, în trecut, de scriitorul Lewis Carroll şi de fiul Reginei Victoria, Prinţul Leopold.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Biserică veche de aproape 200 de ani din Londra, mistuită de flăcări într-un incendiu de proporţii. Lăcaşul de cult s-a făcut scrum