Antena Meniu Search
x

Video Biserică veche de aproape 200 de ani din Londra, mistuită de flăcări într-un incendiu de proporţii. Lăcaşul de cult s-a făcut scrum

Incendiu de proporţii în nordul Londrei. O biserică veche de aproape 200 de ani, considerată o adevărată comoară arhitecturală, a fost cuprinsă de flăcări uriaşe aproape de miezul nopţii. 

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 14:16

Vezi și

În imaginile postate pe reţelele sociale se vede cum lăcaşul de cult este mistuit de flăcări, în timp ce zeci de pompieri se chinuie să stingă văpaia. Focul a fost atât de puternic, încât acoperişul clădirii s-a prăbuşit, iar ferestrele şi uşile clădirii s-au transformat în scrum. 

În biserică se aflau la momentul incendiului mai multe statuete şi mozaicuri extrem de valoroase. Acestea au fost complet distruse de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Jurnaliştii britanici spun că monumentul în stil gotic avea însemnătate istorică, fiind preferat, în trecut, de scriitorul Lewis Carroll şi de fiul Reginei Victoria, Prinţul Leopold.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Biserică veche de aproape 200 de ani din Londra, mistuită de flăcări într-un incendiu de proporţii. Lăcaşul de cult s-a făcut scrum