Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent la depozitele unei fabrici din Timiş. Zeci de pompieri s-au luptat mai bine de două ore cu focul

S-a dat alarma, seara trecută, după ce un incendiu puternic a izbucnit la depozitele unei cunoscute fabrici de produse de patiserie, din judeţul Timiş. Sute de angajaţi au fugit speriaţi din calea flăcărilor uriaşe şi a fumului negru şi înecăcios. Zeci de pompieri s-au luptat mai bine de două ore cu focul. Din fericire, nu au existat victime.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.01.2024, 08:18

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 16:00. Flăcări uriaşe, de câţiva metri înăţime, au cuprins în doar câteva clipe întreaga clădire. În momentul izbucnirii incendiului, în interiorul fabricii se aflau peste 140 de angajaţi, iar panica s-a instalat rapid. "A pornit alarma de incendiu, toţi angajaţii, muncitorii, cei din birouri şi din  producţie au ieşit afară. E vorba de depozitele noastre de materiale de marketing, postere, tricouri", a declarat Doris Bociort, reprezentant firmă.

La sosirea echipajelor de pompieri mai bine de 2.000 de metri pătraţi ardeau mocnit

Speriaţi de fumul negru, dar şi de flăcările violente, muncitorii au sunat la 112. La sosirea echipajelor de pompieri mai bine de 2.000 de metri pătraţi ardeau mocnit. "Au intervenit 78 de pompieri miliatri cu 11 autospeciale de stingere, 6 autoscări mecanice şi echipaje medicale", a declarat Zorița Mircov, ISU Timiş. Lupta salvatorilor cu focul a fost una dificilă şi a durat mai bine de două ore. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

"148 de persoane au fost evacuate în siguranţă, fără a se inregistra victime", a declarat Zorița Mircov, ISU Timiş. Pompierii încearcă acum să stabiliască de la ce a pornit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la depozitele unei fabrici din Timiş. Zeci de pompieri s-au luptat mai bine de două ore cu focul