Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent la o groapă de gunoi de lângâ Ploieşti. Focul a fost atât de puternic încât au fost emise mesaje RO-ALERT

Un incendiu puternic la o groapă de gunoi de lângă Ploieşti a făcut ca în această dimineaţă, oamenii să fie treziţi de mesaje RO-ALERT. Din cauza focului care a izbucnit puţin după ora 01:00, zona a fost acoperită de un fum înecăcios. Aşa că oamenii au primit şi sfaturi pentru a se proteja. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.11.2023, 13:14

Vezi și

O parte din echipele ISU sunt încă la faţa locului, incendiul nu mai este în faza de propagare, dar pompierii monitorizează întreaga groapă de gunoi pentru că există riscul ca focul să izbucnească din nou. Alerta s-a dat după ora 01:00, în această noapte, după ce mai mulţi localnici au sesizat că rampa de gunoi din Boldeşti arde. Degajările de fum au fost atât de mari încât autorităţile au luat decizia de a emite un mesaj RO-ALERT.

La faţa locului au fost mobilizate nu mai puţin de 26 de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din judeţul Prahova. Au fost aduse şi mijloace tehnice, precum 3 autospeciale cu apă şi spumă şi 2 cisterne, precum şi o autospecială de comandă. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la o groapă de gunoi de lângâ Ploieşti. Focul a fost atât de puternic încât au fost emise mesaje RO-ALERT