Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu violent într-un bloc din Moreni, de la un scurtcircuit. Zeci de locatari evacuaţi

Douăzeci de locatari ai unui bloc de apartamente din oraşul Moreni, judeţul Dâmboviţa, au fost evacuaţi, în urma unui incendiu produs într-un apartament.

de Redactia Observator

la 25.02.2018 , 11:21

Un incendiu violent a izbucnit într-un bloc din Moreni - ISU Dâmboviţa

Douăzeci de locatari ai unui bloc de apartamente din oraşul Moreni, judeţul Dâmboviţa, au fost evacuaţi, în urma unui incendiu produs într-un apartament. Două persoane care se aflau în apartamentul în care a izbucnit incendiul au ajuns la spital, intoxicate cu fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea, pompierii au intervenit duminica dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc din oraşul Moreni, incendiu în urma căruia casa scării a fost inundată cu fum.

Douăzeci dintre locatarii blocului au fost evacuaţi, în timp ce două persoane care locuiesc la ultimul etaj au refuzat să-si părăsească locuinţa. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un televizor si a degajat foarte mult fum.

Articolul continuă după reclamă

Un bărbat şi o femeie care locuiesc în apartamentul unde s-a produs scurtcircuitul au ajuns la spital, fiind intoxicaţi cu fum.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Incendiu violent într-un bloc din Moreni, de la un scurtcircuit. Zeci de locatari evacuaţi