Antena Meniu Search
x

Video "Închide telefonul că te omor!" Un șofer din Constanța a primit pumni și picioare după o încurcătură cu locul de parcare

Bătaie cruntă încasată de un tânăr din Constanţa, pentru că a ocupat locul de parcare al unui vecin. Agresorul ar fi încercat să îl calce şi cu maşina. Victima a scapat doar după ce s-a baricadat într-un magazin și a sunat la 112. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.01.2022, 21:23

Vezi și

Te rog frumos să te calmezi! Deci te rog frumos să te calmezi, da? 

Închide telefonul! 

Nu pot să închid nimic. 

Închide telefonul ţi-am zis! Închide telefonul că te omor!

Pe acelaşi subiect

Scandalul s-a petrecut dupa lăsarea întunericului, într-o zonă centrală a oraşului. Bărbatul care filmează şi-a găsit parcarea ocupată, aşa că şi-a lăsat maşina pe un alt loc, al unui vecin. Când acesta din urmă a ajuns acasă, a văzut negru în faţa ochilor. Când victima a venit să mute maşina, proprietarul parcării s-a dezlănţuit. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victimă: Îmi aduc aminte că am primit un pumn direct în tâmplă. Mi-au sărit ochelarii pe jos. Ştiu că au venit pumni, picioare în continuu spre mine. Prietena mea a ieşit pe geam. I-a zis şi ea de la balcon să se calmeze, că altfel cheamă poliţia.

Victima susţine că agresorul ar fi încercat să-l lovească chiar şi cu maşina, moment în care a fugit, s-a baricadat într-un magazin din zonă şi a sunat la 112. De acolo, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean. Chiar dacă rănile nu au necesitat internare, este încă în stare de şoc.

Andreea Filip, reporter Observator: 13 pare să fie cu ghinion pentru cei doi vecini. Acesta este locul de parcare de la care a pornit tot conflictul, în contextul în care în zona au loc lucrări de reamenjare a locurilor de parcare, iar acestea încă nu au fost alocate titluarilor. Aşadar fiecare parchează unde poate.

Pentru un loc de parcare în centrul oraşului, oamenii care locuiesc în zonă plătesc 213 lei pe an.

Dreptate cu palma, de această dată, a făcut azi şi un taximetrist din Timişoara

Asta după ce un şofer în vârstă de 18 ani s-a izbit de o maşină, pe care a proiecta-o pe trotuar, apoi a lovit şi o autoutilitară. Martor la nefericitul eveniment, taximetristul a decis că e momentul să îl înveţe minte pe soferul mai puţin experimentat.

La fel ca în cazul agresorului din Constanţa, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Închide telefonul că te omor!" Un șofer din Constanța a primit pumni și picioare după o încurcătură cu locul de parcare