Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Închisoare pe viaţă pentru studentul de la Iaşi care şi-a ucis cu sânge rece colegul de cameră, după care a incendiat încăperea

Studentul din Iaşi care şi-a ucis colegul de cameră cu 20 de lovituri de cuţit, în urmă doi ani , a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

de Redactia Observator

la 14.12.2017 , 16:27

Studentul din Iaşi care şi-a ucis colegul de cameră cu 20 de lovituri de cuţit, în urmă doi ani, după care a rănit grav un alt tânăr şi a incendiat încăperea, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa nu este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Iaşi au hotărât condamnarea la închisoare pe viaţă pentru Aurelian Giosan, student în Iaşi, care în noiembrie 2015 şi-a ucis un coleg de cameră, după care a rănit grav un alt coleg.

Sentinţa a fost dată joi de judecătorii Tribunalului Iaşi şi nu este definitivă, putând astfel să fie atacată în recurs.

Articolul continuă după reclamă

Aurelian Giosan a fost condamnat pentru omor calificat, tentativă de omor calificat, tâlhărie calificată şi distrugere.

În urmă cu doi ani, criminalul l-a înjunghiat  pe Victor Nour, student din Republica Moldova, cu 20 de lovituri de cuţit. Crima s-a petrecut într-un campus studenţesc din Iaşi. Un alt student a fost rănit grav, tot prin înjunghiere, însă acesta a reuşit să fugă.

După ce a a comis crima cu sânge rece, Arelian Giosan a dat foc încăperii, el fiind prins de poliţişti după căutări care au durat două zile.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Închisoare pe viaţă pentru studentul de la Iaşi care şi-a ucis cu sânge rece colegul de cameră, după care a incendiat încăperea